Fietsen > Mountainbikes

MOUNTAINBIKES

De Mountainbike : is al jaren ingeburgerd. Een tochtje door de natuur of op de gewone weg geeft je terug de energie om ertegen aan te gaan. 

Orbea heeft moutainbikes voor de jeugd tot en met het zwaardere werk van de enduro rijders.

De personalisering van de fiets via “MyO” kan vanaf de duurdere modellen; Je kan zelf je eigen fiets samenstellen, kleuren kiezen en je naam laten aanbrengen op je fiets. Kom langs bij BIKESPORTIVE voor het juiste advies voor de mogelijke opties. Benieuwd naar het productieproces bij Orbea? Kijk dan eens naar dit filmpje. Of probeer je fiets al eens samen te stellen online. Dat kan je hier.

ORBEA

ALMA: De Alma is beschikbaar in aluminium of carbon met een prijszetting van €899 tot €6.999 vindt de wekelijkse rijder tot de grootste materiaalfreak onder ons zeker zijn gading.

LAUFEY: Een freeride hardtail MTB,  brede banden, langere veerweg en trail geometrie.  Alles is dus aanwezig voor een pak rijplezier. Prijzen starten van €1.299 tot €1.999 in 3 verschillende kleuren.

MX: De MX vormt een echte topper voor de jeugdige of beginnende MTB rijders.

De MX-50 met een startprijs van €459 en beschikbaar in 4 kleuren is al jaren een topper.

OCCAM: deze volgeveerde reeks richt zich tot de rijders die comfort en langere veerwegen zoeken voor het moeilijker werk.

OIZ: voor rijders die snelheid en gewicht gecombineerd willen zien met een tikje comfort en extra controle in technische passages. Leverbaar met een aluminium of carbon frame met een startprijs van €2.399 krijg je dan ook een parel van een fiets.

RALLON: De Rallon vormt het antwoord voor alle freeriders en downhillers. Van €3.999 tot €8.999 in 3 vaste kleuren en MyO beschikbaar.