Fietsen > Koersfietsen

RACEFIETSEN

De racefietsen van Orbea kan je krijgen vanaf een instapmodel tot en met echte pareltjes.

Voor sommige racefietsen kan je het "MyO" concept gebruiken: je kan hiermee je eigen fiets samenstellen en ook de kleuren geven die je zelf wenst. Ook kan je jouw naam laten aanbrengen op de fiets. Wil je dit proberen? Kom dan langs bij BIKESPORTIVE: wij zullen je helpen met het juiste advies bij alle opties. In dit filmpje zie je hoe het productie proces bij Orbea verloopt. Om je fiets zelf samen te stellen kan je een kijkje nemen op MyO

ORBEA

AVANT: Deze reeks van racefietsen is gericht naar de endurance racer of rijders die wat meer comfort willen en is beschikbaar in aluminium of carbon  

ORCA: De Orca is ontwikkeld voor de sportievere rijders. Het lage gewicht van de fiets en de beweeglijkheid maken de Orca tot een echte racefiets. De Orca reeks heeft 2 verschillende frames OMR en OME. 

ORCA AERO: Deze fiets is voor een sportiever publiek, heeft een zeer mooi aerodynamisch frame. Keuze uit velg of disc remmen. Ook hier is het MyO programma van toepassing. 

ORDU: De Ordu werd gecreëerd om de inspanningen van trainen om te zetten naar een podiumplaats, het is de tijdritfiets bij uitstek voor kampioenen.

TERRA: De Terra is de all-round fiets, hij biedt controle in alle omstandigheden. ontworpen om thuis te zijn in vuil, grind, asfalt en zowat alles wat je kan tegenkomen; van cyclocross, gravel tot alledaagse trainingsritten en woon- werkverkeer.

VECTOR: De Vector is thuis in de stad of op open wegen die door de heuvels kronkelen. Een mix van laag gewicht en comfort door het rechte stuur (flat bar) of nu ook met Drop Bar. Hij vormt de multi fiets die veelzijdigheid promoot aan een instapprijs.