Fietsen > Elektrische stadsfietsen

ELEKTRISCHE STADSFIETSEN

De elektrische stadsfiets: het vervoermiddel van de toekomst.

BIKESPORTIVE koos voor jou 3 merken uit: Gudereit, Moustache en Orbea

GUDEREIT

Duitse kwaliteitsfiets voor een betaalbare prijs”. Vier generaties lang worden in familiaal verband de Gudereit fietsen in Duitsland zelf gemaakt.  

Gudereit staat bekend om zijn kwaliteit en degelijkheid.

Bijna alle Gudereit fietsen zijn te krijgen in 5 tot 6 kleuren.

De damesfietsen zijn beschikbaar in 3 soorten frames en 5 verschillende maten.

Voor herenfietsen is er 1 frame en 6 verschillende maten beschikbaar.

Elke fiets wordt op bestelling gemaakt in de kleur en maat gekozen door de klant.

Indien de het juiste model niet in onze voorraad is moet je dus wel rekening houden met een levertijd van enkele weken.

EC: deze modellen zijn steeds voorzien van Shimano Nexus binnenversnellingen, Bosch middenmotor waarbij sommige voorzien zijn van een onderhoudsvriendelijke riemaandrijving.      

ET: de sportievere trekking gerichte modellen in het elektrische gamma van Gudereit zijn voorzien van Bosch Performance of Bosch Performence CX  middenmoter, altijd met schijfremmen en 400 of 500Wh batterij al dan niet met riemaandrijving. 

EC-40 evo FOLDO : een elektrische Plooifiets voorzien van Bosch middenmoter en uniek in dit segment met riemaandrijving.

MOUSTACHE

Het merk Moustache is een jonge speler op de markt. Het is opgericht in 2011 door 2 jonge ingenieurs. Ze geloofden volop in de toekomst van de elektrische fiets.

Alle onderdelen van de fiets werden terug onder de loep genomen met als belangrijkste onderdeel het frame.

Het resultaat is dat Moustache fietsen uitblinken in stabiliteit en prestaties en de fraaie look is natuurlijk ook mooi meegenomen.

LUNDI: deze fiets kwam het eerst van de band, en was direct zo een succes dat de fiets sinds 2011 ongewijzigd in het gamma is gebleven. Eigenzinnig van design en uitzonderlijk stabiel een echte 'must try'. 

SAMEDI: een traditioneel frame naar Moustache normen met geveerde voorvork met de gekende stijfheid en afwerking eigen aan het merk.

SAMEDI X-ROAD: dit all-round sportieve model met geveerde voorvork en alle terrein banden beschikt al dan niet over een geïntegreerde batterij. 

ORBEA

Orbea  is van oorsprong een merk dat zijn roots heeft in de MTB en race fietsen.

Dat merk je ook aan de fietsen die er een wat sportievere 'look and feel' aan overhouden maar niet zonder het nodige comfort voor de berijder.

KERAM SUV : het extra sloping frame duidelijk geïnspireerd uit het MTB-gamma van Orbea geeft deze fiets een sportieve look. 

OPTIMA : een lage instap frame met een vaste vork, extra brede banden, batterij in het midden van de fiets voor optimale gewichtsverdeling maken van deze fiets een aangename kilometervreter.