top of page
Action Kemen SUV 6.jpg

De elektrische stadsfiets: het vervoermiddel van de toekomst.
BIKESPORTIVE koos voor jou 3 merken uit: Gudereit, Huyser en Orbea

Stadsfietsen

De stadsfiets, ook wel hybride fiets genoemd, is de fiets voor elke dag. Je vindt bij ons klassieke stadsfietsen, maar ook comfortabele fietsen voor langere uitstappen.

Gudereit is een Duits familiebedrijf. Vandaag staat de vierde generatie er aan het hoofd.

Gudereit maakt kwaliteitsfietsen met een supersterke prijs-kwaliteitsverhouding. Het gamma omvat stadsfietsen, trekking fietsen en plooifietsen - al dan niet elektrisch.

Elke fiets wordt op bestelling gemaakt. Als het model dat je wil niet op voorraad is, moet je dus rekening houden met een levertijd van enkele weken. 

Orbea is een Spaans-Baskische coöperatief bedrijf met roots in de mountainbike- en racewereld. Dat merk je aan de fietsen, die allemaal een sportieve 'look and feel' hebben - zonder in te boeten op comfort. Orbea biedt innovatie en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarmee heeft het zich opgewerkt tot een echt topmerk.

Sommige modellen van Orbea kun je via de MyO tool volledig personaliseren met de onderdelen en kleuren die jij wenst. Je kan je daarbij uiteraard door ons laten adviseren: dan bouwen we samen je droomfiets op.

bottom of page